KAKAV MALER: Jović se oporavio od korone, pa doživeo novi PEH!

Autor:

Sport

08.12.2020

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taman što je preležao koronavirus Luka Jović se povredio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Srpski reprezentativac je normalno trenirao u ponedeljak, ali ga na treningu u utorak nije bilo. Nedugo zatim stiglo je obaveštenje iz Real Madrida koji je objavio da je Jović povredio primicač.

Sada ga čeka nova pauza u trajanju od dve ili tri nedelje zbog čega neće moći da pomogne saigračima u meču sezone protiv Borusije iz Menhengladbaha.

To će biti veliki problem za Zidana koji trenutno na raspolaganju ima samo Karima Benzemu, pošto je povređen i treći napadač, Marijano Dijaz.

Pored Jovića i Dijaza, povređeni su i Eden Azar, Federiko Valverde i Martin Edegard koji sigurno propuštaju duel sa Menšom.

Dobre vesti za Real i Zidana su da se u tim vraćaju stubovi odbrane Serhio Ramos i Dani Karvahal koji su se oporavili od povreda. A kada su njih dvojica u timu, onda je i Varan potpuno drugačiji igrač i manje je sklon kiksevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading