Šta znači "SRBIJA JE U DRUGOM ŠEŠIRU"? Potencijalni selektor Srbije MISTIČAN na francuskoj televiziji...

Autor:

Sport

07.12.2020

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski mediji rasplamsali su se kada je objavljena vest da bi Rajmon Domenek mogao da zameni Ljubišu Tumbakovića na klupi nacionalne selekcije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije mogli bi uskoro da dobiju novog stranog trenera...

Od kada je "Kurir" obelodanio da je bivši selektor "trikolora" navodno u trci za šefa struke "Orlova", bura se ne stišava, a ni njegov nastup na francuskoj televiziji nije uradio ništa da odagna spekulacije.

Naime, voditeljka u studiju ga je pitala šta se dešava sa Srbijom, a on je pomalo zbunjujuće odgovorio "Srbija je u drugom šeširu".

Jedan od najgorih trenera Franucske u njenoj skorijoj istoriji tako bi mogao da završi na klupi Srbije, pretežno zato što FSS navodno insistira na dovođenju stranog stručnjaka. 

- Srbija ima potencijal i kao takva svakako zaslužuje da se razmisli o tom pozivu. Nema sumnje da je vašoj reprezentaciji mesto daleko iznad onog gde se sada nalazi - izjavio je Domenek za "Kurir", ali to naravno nije potvrda njegovog angažmana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Za sedam godina na klupi "trikolora", Domenek je ređao neuspeh i skandal za neuspehom i skandalom...

O Domeneku izjasnio se i njegov kolega Aleksandar Rakić, saradnik iz Udruženja francuskih trenera.

- Remon je sjajna osoba, pre svega. Trenutno je predsednik Udruženja fudbalskih trenera Francuske (UNECATEF), a zbog porodice nije želeo da ide u azijske i afričke zemlje da predvodi njihove državne timove. Poziv iz Srbije, ipak, daleko je drugačiji - mišljenja je Rakić.

Nadajmo se da u FSS znaju šta rade...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading