(FOTO) Crno-beli su mu i dalje na srcu: BIVŠI IGRAČ PARTIZANA TRENIRA U BEOGRADU!

Autor:

Sport

08.11.2017

10:00 >> 10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napustio je Valeri Božinov Partizan, ali crno-bele boje zauzimaju posebno mesto u njegovom srcu. Bugarin se trenutno nalazi u Beogradu, trenira u klubu iz Humske, a mnogi se pitaju da li ovo može da znači i povratak Božinova u staro jato.

RepublikaFoto: instagram.com/valeribojinov86
I nakon odlaska iz Partizana, Božinov je nastavio da bodri crno-bele

Poslednjih dana su svi mediji preneli informaciju da se Leandre Tavamba nalazi na radaru pojedinih klubova iz italijanske Serije A. Klubovi sa Apenina su navodni spremni da Partizanu uplate 2,5 miliona evra za usluge kamerunskog napadača, a i dalje nije izvesno da li će uprava kluba i prihvatiti ovu ponudu.

U slučaju odlaska Tavambe iz kluba Miroslav Đukić bi se susreo sa zaista velikom šupljinom u napadačkoj liniji, a tu šupljinu bi možda probao da popuni upravo Valeri Božinov.

Bugarski internacionalac Valeri Božinov nalazi se u Beogradu gde radi individualno kako bi bio spreman ukoliko se na zimu pojavi dovoljno dobra ponuda. Partizan bi mogao da ga angažuje kao slobodnog igrača jer je nedavno okončao saradnju sa ekipom Lozane za koju je odigrao sedam utakmica i postigao jedan gol.

Kao veliki "Grobar" Božinov bi sigurno pristao da ponovo obuče crno-beli dres, a samo ostaje da se proceni da li bi Bugarin bio pojačanje za ekipu Miroslava Đukića koja bi u slučaju ispadanja iz Evrope imala obaveze na dva fronta.

 

 

⚫⚪??❤ Toje nesto koje se ne moze kupiti toje "Partizan" Grobari @mentaldistributor

A post shared by Valeri Bojinov Official (@valeribojinov86) on Oct 16, 2017 at 9:33am PDT

 

 

 

???⚽️⚽️⚽️

A post shared by Valeri Bojinov Official (@valeribojinov86) on Nov 4, 2017 at 7:21am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading