HITA KA PREMIJER LIGI: Nova pobeda Paunovog Redinga!

Autor:

Sport

05.12.2020

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Redinga savladali su Notingem Forest na svom terenu u 16. kolu Čempionšipa rezultatom 2:0 i izjednačili se na čelu tabele sa Bornmutom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Veljko Paunović

Oba tima imaju po 30 bodova, ali i po utakmicu više od Noriča (28), Votforda (27) i Bristol Sitija (27).

Ključan momenat na Madejski stadionu, pred 2000 navijača, dogodio se u 15. minutu. Posle centaršuta igrača Redinga, golman gostiju Samba je ispustio loptu, ona je išla ka mreži, ali ju je Jejts zaustavio rukom na gol liniji. Sudija Vord je pokazao na jedanesterac, iz kojeg je Lukas Žoao doveo domaće do prednosti, a vezisti Foresta direktan crveni karton.

Brojčano nadmoćna, ekipa Veljka Paunovića nije imala problema da kontroliše dešavanja na terenu u nastavku.

Nijednu ozbiljniju šansu nije dozvolila protivniku, a u međuvremenu je uspela da dođe do novog pogotka i otkloni sve dileme.

Igrao se 52. minut kada je Olise proigrao Morisona, koji je postavio konačan rezultat. Reding u sledećem kolu dočekuje Birmingem. Notingem, koji sa 13 bodova zauzima 21. poziciju, gostuje Noriču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading