TAMAN JE PRORADIO U ZVEZDI, A ODLAZI NA ZIMU? Bundesligaš OPSEDA "Marakanu" i NE ODUSTAJE!

Autor: kurir.rs

Sport

04.12.2020

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Ivanić je konačno dostigao pravu formu u Zvezdi, to nije prošlo neprimećeno. Sjajni ofanzivni vezista mogao bi već ove zime da napusti Zvezdu, a za njega se navodno interesuje i jedan bundesligaš!

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Prema saznanjima Kurira vrlo lako bi moglo da se desi da Mirko Ivanić ove zime napusti Crvenu zvezdu. Izazov Bundeslige je svakako nešto o čemu vezni fudbaler u najboljim godinama razmišlja pred kraj polusezone.

Majnc je ozbiljno zagrizao, već mesecima preko svojih ljudi skautirao Mirka Ivanića. Posle igranja u Superligi i prvenstvu Belorusije, Bundesliga bi bila veliki izazov za Mirka Ivanića.

Trener Jan Moric Lihte u potrazi je za pojačanjima, kojima bi tokom zimske pauze osvežio tim i pripremio ga za odlučujuće bitke na proleće.

 

Crvena zvezda je Mirka Ivanića platila Bate Borisovu 1.300.000 evra i izvesno je da ga sigurno ne bi pustila za mali novac. Posebno, što Ivanić igra u odličnoj formi, konstantno, sazreo je kao igrač i u najboljim godinama, a Mirko ih ima 27. Ukoliko Nemci ponude 2.000.000 evra ili nešto više sasvim je moguće da dve strane sednu za pregovarački sto i dogovore transfer.

Majnc zauzima 16. poziciju Bundeslige, odnosno, nalazi se u zoni ispadanja, sa samo jednom pobedom i dva remija, posle devet odigranih kola u šampionatu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading