DEKIJEV BEDEM ODOLEO HOFENHAJMU: Borjan ponovo HEROJ, evropsko PROLEĆE na "Marakani"!

Autor:

Sport

03.12.2020

17:15 >> 19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdo kao orah na stadionu "Rajko Mitić".

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Crvena zvezda - Hofenhajm

Fudbaleri Crvene zvezde i Hofenhajma remizirali su bez golova na stadionu "Rajko Mitić" u 5. rundi grupe L Lige Evrope.

Sa novim bodom, crveno-beli su obezbedili plasman u 1/16 finala kolo pre kraja grupne faze, bez obzira na pobedu Slovana nad nezainteresovanim Gentom u Belgiji.

Meč u prestonici Srbije nije bio preterano zanimljiv, a može se reći da je najbolji pojedinac bio kapiten crveno-belih Milan Borjan, koji je sa nekoliko fenomenalnih intrvencija sačuvao svoju mrežu i svojoj ekipi doneo zlata vredan poen.

Posle pet kola, jasno je da će Hofe dalje kao osvajač grupe, dok će Zvezda čekati žreb sa druge pozicije.

Tok meča sa "Marakane" mogli ste da pratite uživo na našem portalu.

 

Meč Crvena zvezda - Hofenhajm završen je rezultatom 0:0

90+3. minut - Kraj susreta.

90. minut - Igraće se još tri minuta nadoknade vremena.

89. minut - Izmene u oba tima. Sesenjon je kod gostiju zamenio Skova, dok je Boaći ušao u igru umesto Falčinelija.

87. minut - Milunović je dobio javnu opomenu. Ponovo je Borjan odlično odbranio, ovoga puta je Klaus oprobao udarac u gužvi, i dalje je 0:0!

85. minut - Skov je ponovo probao, bez problema za Borjana.

83. minut - Sudija Mejden je propustio da pokaže drugi žuti karton Fohtu, čini se da je Zvezda žestoko oštećena.

81. minut - Odmah pošto je ušao na teren Nikolić je pokušao sa distance, ali nije najbolje zahvatio loptu, pa nije bilo opasnosti po Baumana.

RepublikaFoto: Starsport
Stanković i Gajić

80. minut - Trener Crvene zvezde Dejan Stanković napravio je dvostruku izmenu. Veljko Nikolić je zamenio Kangu, a Strahinja Eraković Bena.

76. minut - Ušli smo u završnih 15-ak minuta meča, Zvezda odoleva, Nemci sve ofanzivniji. Nova dobra odbrana Borjana, Skov je šutirao sa nekih 20-ak metara, ali je kapiten domaćih izbacio u korner.

72. minut - Trener Hofenhajma Sebastijan Henes odlučio je da izvrši dve promene. Baumgartner menja Gaćinovića, a Adams Rudija.

69. minut - Foht je oborio italijanskog centarfora, čime je sprečio opasan napad Zvezde, ali je tom prilikom i "požuteo".

RepublikaFoto: Starsport
Start Zvezdinog defanzivnog veziste Sekua Sanoga

68. minut - I Ben se oprobao, još jednom neprecizno...

67. minut - Velika šteta za aktuelnog srpskog šampiona. Vukanović je "izbačen" na levom boku, on je pokušao da pronađe usamljenog Falčinelija u šesnaestercu, ali je gostujuća odbrana rutinski intrvenisala i otklonila opasnost.

62. minut - Nastavlja se inicijativa bundesligaša, ali bez golova, dok je Gent smanjio na 1:2 protiv Čeha.

RepublikaFoto: Starsport
Potpuno odsečen od saigrača - Dijego Falčineli

59. minut - Mijat Gaćinović je uputio razoran šut iz velike udaljenosti, srećom van okvira gola Crvene zvezde.

58. minut - Novi udarac Klausa, još jedan korner za Hofenhajm. U međuvremenu, Slovan je duplirao prednost u Belgiji, a Griliš je zamenio Gajgera.

 

 

54. minut - Nakon jednog vazdušnog duela povredio se štoper crveno-belih Nemanja Milunović, ali nastaviće utakmicu.

51. minut - Dve dobre šanse za goste. Najpre je Pankov izblokirao Klausa, a potom je udarac Skova odbranio Borjan! Potom je Zvezda uzvratila preko Bena koji je tražio Falčinelija, ali nema promene rezultata.

RepublikaFoto: Starsport
Degažman Milana Borjana

46. minut - Škot je dao znak za početak drugog dela utakmice. Oba tima su napravila po jednu izmenu. Kod domaćih, umesto Spiridonovića ušao je Vukanović, a kod gostiju je zapaženog Dabura zamenio Hrvat Andrej Kramarić

Kraj prvog poluvremena, bez golova na "Marakani"

45. minut - Slab pokušaj Kange, bez opasnosti po Nemce. Odmah potom, srpski reprezentativac Mijat Gaćinović se spetljao pred golom Zvezde, čime je upropastio drugu dobru priliku svog tima.

41. minut - Njegoš Petrović je oprobao svoj udarac nakon kornera, ali je izblokiran, pa je Bauman još jednom pokupio loptu.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Crvena zvezda - Hofenhajm

38. minut - Reprezentativni golman Kanade je još jednom uspešno odbranio, ovoga puta pokušaj Klausa.

37. minut - Sanogo je izgubio loptu na sredini terena, potom je napravio i faul koji su gosti ekspresno izveli. Lopta je stigla do Dabura čiji šut je sjajnom paradom "skinuo" Borjan. "Hofe" će izvesti korner.

30. minut - Posle pola časa igre videli smo dosta borbe, duela i trčanja, ali baš malo situacija pred oba gola. I dalje bez pogodaka na "Marakani", dok je u Gentu poveo Slovan, što ne odgovara crveno-belima.

24. minut - Gabonac Gejlor Kanga je zaradio žuti karton.

RepublikaFoto: Starsport
Kanga protiv Nemaca

23. minut - Veoma tvrd meč, Zvezda se oslobodila početnog pritiska nemačkog tima, ali nikako ne uspeva da ugrozi golmana Baumana.

17. minut - Atraktivan pokušaj Dabura, ali je šutirao daleko preko gola koji brani kapiten Zvezde Milan Borjan.

15. minut - Praktično prva poluprilika za crveno-bele. Kombinovali su Petrović i Gajić, Zvezdin defanzivac je uputio udarac, ali ga je Bogard izblokirao.

12. minut - Igra se uglavnom između dva šesnaesterca, nešto agilniji su gosti, ali bez velikih šansi na terenu stadiona "Rajko Mitić".

6. minut - Škotska sudijska trojka je prekinula obećavajući napad Crvene zvezde koji je išao preko Bena zbog ofsajd pozicije. Već u narednom napadu usledio je novi pokušaj napadača sa Komora, ali je lopta završila kod Baumana.

3. minut - Ofanzivan početak bundesligaša, gosti su preuzeli posed lopte od samog početka utakmice.

 

 

1. minut - Utakmica je startovala.

Počinje meč na stadionu "Rajko Mitić"

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan - Gajić, Pankov, Milunović, Degenek - Petrović, Sanogo - Spiridonović, Kanga, Ben - Falčineli. Trener: Dejan Stanković.

HOFENHAJM (5-2-3): Bauman - Skov, Bogard, Fogt, Nortvajt, Džon - Giger, Rudi - Gaćinović, Klaus, Dabur. Trener: Sebastijan Henes.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading