VRHUNSKI PREVARANT I ŽESTOKI FOLIRANT! Bivši reprezentativac osuo PALJBU po Kolarovu!

Autor:

Sport

03.12.2020

15:57 >> 20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da prećuti.

RepublikaFoto: Starsport
Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov

Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov našao se na meti žestokih kritika. Naš bivši reprezentativac Rade Bogdanović izjavio je u emisiji "Intervju" na "Balkan info" da Kolarov "folira godinama", kao i da nema kvalitet da pokriva pozicije u defanzivi, kako mesto štopera, tako i levog beka.

– Kada je priča o Kolarovu, ima dosta dezinformacija, dosta se spinuje, ali jedna stvar je kod njega bila jasna. Vratiću se na Mančester siti. Dolazi jedan od najboljih trenera današnjice, Pep Gvardiola. On je već u Sitiju, igra na poziciji levog beka. Gvardiola vidi da on to ne može da igra. Kada igraš na levoj strani, ti moraš da probijaš, driblaš, asistiraš… On ima ubitačnu levu nogu, ali tih godina uspeo je samo da probije kvadraturu u svojim građevinskim investicijama u Beogradu, što u širinu, što u osnovi, što u spratnosti. Nije se pokazao na toj levoj strani, Gvardiola je hteo da bude neki inovator, da ga stavi na centralnog beka, onda je video da ni tu ne može da igra, pa ga je prodao. Otišao je u Rim i nije na nivou svojih igara već dugi niz godina. Primim loptu, lažno unapred pa se vratim, odigram pas centralnom beku, namestim šorts, pokažem tetovažu, to pije vodu, ali slepcima fudbalskim - rekao je Bogdanović i nastavio analizom Intera, koji je letos doveo Srbina iz Rima.

– U ovom momentu ga Konte dovodi u Inter. Inter prima najviše golova od kako je Konte u Interu jer ga forsira na centralnom beku. Videli ste Ibrahimovića, te njihove duele, on nije u formi. Tumbaković ga poziva u reprezentaciju i ponovo ga stavlja da mu igra centralnog beka. Kada tako sporog igrača stavite na centralnog beka, tada najviše dodolazi do izražaja njegova brzina. I on kada kiksne, samo mogu da vam “ubiju” golmana.

Bogdanović je potom poentirao:

– Na beku već može da se skloni, prikrije, folira, folirao je pet godina, ali na centralnom beku ne može, a igra stalno, ima jako uporište u Savezu… 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Peca

04.12.2020 20:56

Svako rec na svom mestu .Svaka cast !