POTRES U AMERICI: Lebron dobio NEPRISTOJNU PONUDU!

Autor:

Sport

02.12.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kralj" na potezu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron protiv Jokića i Mareja

Američki MMA borac Kolbi Kovington (32) prozvao je najboljeg košarkaša današnjice Lebrona Džejmsa i poručio mu da bi obrisao patos njime ako bi se pojavio u ringu. Kovington je izazvao Lebrona na bokserski dvoboj, inspirisan borbom koja je bila predigra za revijalni meč Majka Tajsona i Roja Džonsa džuniora. Tada je jutjuber Džejk Pol isprebijao bivšeg NBA asa Nejta Robinsona i patosirao ga u drugoj rundi. Kolbi, koji u MMA karijeri ima skor od 16 pobeda i dva poraza (11-2 u UFC organizaciji), tvrdi da bi Lebron za još kraće vreme završio na podu.

- Čuo sam da su leš Nejta Robinsona konačno sastrugali s poda Stejpls centra. Ja bih Lebrona Džejmsa naterao da poljubi pod za upola manje vremena. Svi znaju da su današnji NBA igrači najmekši i najprivilegovaniji sportisti sveta - provokativno je poručio Kovington na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NBA Buzz (@officialnbabuzz)

Njegov hejt prema zvezdi Los Anđeles Lejkersa nije samo zbog toga što smatra da su NBA asovi mekani. Iza svega se krije politička, neki će reći i rasna podela. Naime, Kovington je beli demokrata kojem je idol bivši američki predsednik Donald Tramp. S druge strane, Džejms je protagonista pokreta Black Lives Matter (Životi crnaca su važni), koji je bio izričito protiv Trampa i kumovao trijumfu republikanskog kandidata Džoa Bajdena.

Zbog toga je Kovington posle jedne borbe u septembru Džejmsa i njemu slične nazvao kukavicama bez kičme.

- Posvećujem ovu pobedu svima onima koji prvi stižu na mesto nesreće, svoj vojsci. Ovaj svet ne bi bio bezbedan bez vas. Čuvajte nas i dalje, a ne ove probuđene sportiste. Muka mi je od tih probuđenih sportista i kukavica bez kičme, kao što je Lebron Džejms - rekao je tada Kovington.

Nema sumnje da bi bokserski dvoboj Kovingtona i Džejmsa bio pravi spektakl, ali male su šanse da bi Lebron pristao na takav duel.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading