LAGANA TROJKA ZVEZDE: Boaći pogodio posle godinu dana, Rad zagrejao crveno-bele za Hofenhajm!

Autor:

Sport

29.11.2020

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali ekipu Rada sa 3:0 na stadionu "Rajko Mitić" u meču 16. kola Linglong Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Posle velike pobede u Gentu i praktično osiguranog evropskog proleća, izabranici Dejana Stankovića su nastavili sa sjajnim partijama.

Fudbaleri Rada su se dobro držali sve do 17. minuta kada je Milan Pavkov uspeo da umakne odbrani. Snažni napadač je u jednom duelu igrao rukom, sudija to nije video i u nastavku akcije matirao Kahrimana. Igrači Rada su protestvovali, ali se sudija Stojanović nije oglasio.

Crveno-beli su u nastavku zaigrali ofanzivnije, ali na drugi gol se čekalo do 42. minuta kada je Ričmond Boaći postigao pogodak posle čak godinu dana bez gola.


Pavkov je odlično izbacio Spiridonovića na bok, a ovaj sjajno uposlio Boaćija koji je pogodio sa pet metara.

Na samom startu drugog poluvremena Rad je mogao da smanji prednost Crvene zvezde. Veljko Trifunović se dobro namestio, poslao "kiflu", ali je lopta pogodila prečku. 

Nekoliko minuta kasnije je Boaći promašio zicer, ali je prednost uvećao Spiridonović. Dobio je tačan pas od Boaćija, dobro se oslobodio čuvara i levom nogom pogodio suprotan ugao za 3:0, što je bio i konačan rezultat.

Marko Lazetić je zamenio Ričmonda Boaćija i tako upisao prvi nastup za prvi tim Zvezde sa samo 16 godina.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading