Voždovcu goleada na "krovu", Čukarčki preboleo poraz iz Kupa!

Autor:

Sport

29.11.2020

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Čukaričkog oporavila se od eliminacije iz Kupa, pošto je na svom terenu savladala kruševački Napredak sa 2:0, dok je Voždovac bio bolji od Mladosti sa 3:2 u meču 16. kola Superlige.

RepublikaFoto: Starsport
Voždovac - Mladost

Dugo su gosti odolevali u ovom meču, sve do 66. minuta, a onda Danilo Pantić lepo asistira za Birmančevića, koji je utrčao u kazneni prostor i iskosa sa leve strane pogodio mrežu.

Bolja i ofanzivnija igra Čukaričkog potvrđena je u 83. minutu kada je na centaršut Ezea sa leve strane, bivši napadač Napretka N'Diaje pogodio za 2:0. U nadoknadi vremena, Eze je uspeo da se upiše i u strelce i tako postavio konačnih 3:0.

Još efikasnije bilo je u duelu Voždovca i Mladosti iz Lučana, a ''Zmajevi'' su na kraju slavili sa 3:2. Gosti su poveli u 12. minutu golom Bojovića sa bele tačke, ali vrlo brzo je usledio preokret Voždovca, golovima Živkovića i Vujnovića. Sredinom drugog poluvremena Mladost stiže do izjednačenja preko Bojovića, ali onda sledi snažan pritisak domaćih koji je svojim drugim golom krunisao Vujnović u 85. minutu meča - 3:2.

 

 

 

U Novom Pazaru nije bilo golova, a u Gornjem Milanovcu Metalac je sa 2:0 savladao ekipu Zlatibora, golovima Mbungua u 16. i Katanića u 64. minutu susreta.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading