SAPUNICA SE NASTAVLJA: pogrebnik koji je UBIJEN zato što se slikao sa Maradoninim telom USTAO IZ MRTVIH!

Autor:

Sport

29.11.2020

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče smo vam preneli vest kako je pogrebnik koji se slikao sa upokojenim "El Pibeom" likvidiran, a sada vam prenosimo novi razvoj u ovoj bizarnoj priči.

RepublikaFoto: twitter.com/Reuters
Kovčeg Dijega Maradone

Čovek koji je jednu sliku navodno platio životom na kraju uopšte nije mrtav, već se predao policiji u nadi da će oni moći da ga zaštite od ljudi koji mu prete!

Podsećamo, on se slikao pokazujući palac ka gore sa Maradoninim beživotnim telom, pa je tako na sebe naneo gnev cele planete.

 

Pretnje su mu tom brzinom stizale da se on najpre dao u bekstvo, da bi se potom predao policiji.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Pogrebnik koji se slikao sa Maradonom predao se policiji

Dok se to događalo, održana je Maradonina sahrana, pa se poznati argentinski doktor Arnaldo Kasiro pobunio zbog ogromne mase.

- Konstantno govorimo ljudima da moraju da se žrtvuju i suzdrže od izlaženja kako bi imali Božić i novu godinu, pričamo im kako moraju da se socijalno distanciraju i onda vidimo onakve scene po ulicama. Naravno da sam i ja tužan zbog Maradonine smrti, ali dali zbog toga u grob treba da ga prate još hiljade ljudi? Budimo razumni, umanjimo što više moguće rizik - istakao je doktor Kasiro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading