NIKOLIĆ U PROBLEMIMA: Posle uspeha u LŠ, Lokomotiva posrnula u prvenstvu!

Autor:

Sport

28.11.2020

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle sjajnog rezultata u Madridu i remija bez primljenog gola protiv Atletika, Lokomotiva Marka Nikolića je zabeležila isti rezultat, ali u 16. kolu Premijer lige Rusije u gostima protiv Ahmata.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Nikolić

Jeste da je Lokomotiva došla do boda u gostima protiv direktnog konkurenta za poziciju, ali ono što nikako ne može da zadovolji trenera Marka Nikolića je činjenica da se nije nadoknadio zaostatak za dve prvoplasirane ekipe Zenitom i CSKA, koje su na mestima koje vode u Ligu šampiona. Takođe, ovo je treći vezani meč u gostima bez pobede za Lokose.

Doduše, stvari malo bolje izgledaju posle tri vezana poraza u šampionatu tim Marka Nikolića je vezao u svim takmičenjima tri bez poraza. Obe ekipe su na deobi šestog mesta sa 25 bodova, a Zenit i CSKA imaju po 32.


Rostov je izbio na treće mesto ubedljivom pobedom nad moskovskim Dinamom 4:1. Dmitri Poloz je postigao het trik, doduše dva gola sa penala i sada je ekipa na trećem mestu sa 29 bodova, dok je Dinamo peti sa dva boda manje.

Lider Zenit odigrao je samo 0:0 protiv Arsenala iz Tule, pa se izjednačio sa CSKA na deobi prvog mesta. Međutim, Armejci imaju meč manje. Dok je Himki minimalnim rezultatom uz gol Konatea došao do pobede nad Krasnodarom.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading