GOLOVI NA SVE STRANE: Bajern slavio posle preokreta, Dortmund doživeo šokantan poraz!

Autor:

Sport

28.11.2020

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od 15:30 odigrano je nekoliko sjajnih mečeva u Bundesligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Bajerna

Kladioničarskim rečnikom rečeno, na svakoj od pet mečeva došlo je "GG".

Bajern iz Minhena je ostvario i sedmi trijumf u šampionatu i to posle preokreta. Izabranici Hansa Ditera Flika bili su bolji od Štutgarta na gostovanju sa 3:1. Golove su postigli Koman, Levandovski i Kosta, dok je počasni pogodak za domaće delo Kulibalija.

Veliki rival Bavaraca, Borusija iz Dortmunda, na svom terenu poražena je od Kelna sa 2:1. Gosti su odigrali odličan meč, a junak je bio Elijes Skiri, strelac oba gola. Torgan Azar je postigao gol za Dortmund u 74. minutu, ali to je bilo sve od milionera na ovoj utakmici.

Trijumf je zabeležila i ekipa Lajpciga, kod kuće, protiv Arminije Bilefeld (2:1). Strelci su bili Anhelinjo i Nkunku, da bi Setlot promašio penal u 72. minutu. Klos je u finišu dao gol za goste i smanjio rezultat. Ipak, to je, bio i konačan iskoh susreta.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Spektakl je viđen i u prestonici, gde su Union i Ajntraht remizirali, 3:3. Domaći su vodili 2:0, a onda umalo pretpreli poraz. Nakon početnih golova Andriča i Kruzea, Andre Silva je dva puta pogađao za Frankfurt. Bas Dost je u 79. najavio pobedu, do koje gosti nisu došli, pošto je Kruze postavio konačan rezultat u 82. minutu.

Takođe, bodove su podelili i Augzburg i Frajburg (1:1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading