Živković: Velika je čast igrati za Srbiju, Prijović:Igrači se ne bave politikom Saveza

Autor:

Sport

07.11.2017

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Benfike Andrija Živković izjavio je da će dati sve od sebe da opravda očekivanja u reprezentaciji Srbije.

RepublikaFoto: fss.rs
Radonjić i Živković u dresu reprezentacije Srbije

 

- Drago mi je što sam opet sa ovim momcima i uvek mi je velika čast da igram za reprezentaciju. Oba meča su priprema za ono što nas očekuje u Rusiji i tako se ponašamo - rekao je Živković i dodao:

- Moram da naglasim da za naš fudbal mnogo znači sam odlazak na Svetsko prvenstvo i sada je na nama da damo svoj maksimum kako bismo opravdali velika očekivanja. Zadovoljan sam mojom formom, a na meni i saigračima je da se i u Aziji pokažemo u dobrom svetlu.

Nije Živkovic hteo da ulazi u priču oko odlaska doskorašnjeg selektora Slavoljuba Muslina, kao i o tome da je jedan od mogućih njegovih naslednika Veljko Paunović.

- Nije na igračima da o tome govore. Moramo da "pričamo" samo na terenu. Ko god da dođe biće mi drago. Ne bih da pričam o tome i nije na nama da se mešamo u izbor - zaključio je Živković, uz konstataciju da mu je drago što su njegov bivši klub Partizan i Crvena zvezda izborili plasman u Ligu Evrope i poželeo im da prezime u tom takmičenju.

 

Aleksandar Prijović poručio je da nije na igračima da komentarišu dešavanja oko odlaska doskorašnjeg selektora Slavoljuba Muslina.

- Ja kao igrač se ne bavim tim stvarima. To je politika Saveza i nije na nama da o tome raspravljamo. Želim samo da se zahvalim Slavoljubu Muslinu na pozivu i poverenju koje mi je ukazao. Nadam se da sam delimično opravdao očekivanja - rekao je Prijović.

Prema njegovim rečima sada je potrebno da ekipa prenese na teren filozofiju fudbala vršioca dužnosti selektora Mladena Krstajića.

- Želim da igram dobro, da Srbija pobeduje i naravno da dajem golove. Spreman sam za sve. I za eventualno nove taktičke zahteve Krstajića. Svi smo u službi reprezentacije i svi želimo isto - naveo je Prijović.

Reprezentacija Srbije danas kreće iz Beograda, pa letom preko Dohe ide u Gvangdžou gde u petak igra protiv Kine, a 14. novembra gostuje u Busanu selekciji Južne Koreje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading