ŠVEDSKA NA NOGAMA: Ibrahimović se vraća kući!

Autor:

Sport

27.11.2020

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović mogao bi da se vrati u nacionalni tim pred Evropsko prvenstvo naredne godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

Veteran Milana igra fantastično i u 39. godini i zato je selektor Švedske Jane Anderson s njim već obavio razgovore da se vrati u nacionalni tim.

Iako su postojale nesuglasice između njih dvojice, Andersen je doputovao u Milano kako bi nagovorio Ibru da ponovo predvodi selekciju "tri krune".

- Kada je Zlatan otvorio opciju o mogućem povratku, znao sam da moram što pre da se nađem s njim. Sastanak je bio pozitivan, usaglasili smo se i nastavićemo dijalog u narednim mesecima - otkrio je Andersen.

Ibrahimović nije igrao za Švedsku od 2016. godine kada se oprostio od nacionalnog tima posle Evropskog prvenstva u Francuskoj.

"Ibrakadabra" je sa 62 gola rekorder selekcije Švedske, koja će na predstojećem EP igrati u grupi sa Španijom, Poljskom i Slovačkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading