Nije gotovo dok nije gotovo: Zvezda JOŠ UVEK MOŽE DA OSTANE BEZ PROLEĆA U EVROPI!

Autor:

Sport

27.11.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli obezbedili su trijumf protiv Genta u Belgiji rezultatom 2:0, a sada se okrećemo računicama o prolasku iz grupe.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je postala nagazna mina u Evropi. Srpski šampion redom skuplja skalpove u Ligi Evrope i sigurnim korakom se vraća ka vrhu evropskog fudbala.

Pobeda protiv Genta u Belgiji je faktički obezedila crveno-belima novo evropsko proleće, samo što ustvari nije!

Međutim, kako kaže Dejan Stanković, i dalje nije matematički sve gotovo. Postoje još šanse da se Zvezda ne nađe u nokaut fazi Lige Evrope, ali to je u domenu naučne fantastike.

RepublikaFoto: Starsport
Stanković je svestan da matematika uvek može da prevari

Crvena zveda ima devet osvojenih bodova u svojoj grupi, dok trećeplasirani Liberec ima samo tri uz veoma lošu gol razliku. Izabranici Dejana Stankovića bi matematički obezbedili prolaz ukoliko bi u naredna dva meča osvojili makar bod.

 

Za eventualno ostajenje bez evropskog proleća potrebno je da Zvezda izgubi oba meča, a Slovan mora da pobedi sve do kraja, dok je neophodno da porazi Beograđane sa više od tri gola razlike.

Ukoliko se ovo ne dogodi, Zvezda će po drugi put u kratkom vremenskom periodu igrati nokaut fazu Lige Evrope, što bez sumnje ekstremno raduje sve "Delije"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading