(FOTO) MARADONINA BIVŠA SE GUŠI U SUZAMA: Pustite me da se oprostim od njega...

Autor:

Sport

26.11.2020

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od Dijega Armanda Mardone se oprostila i njegova poslednja devojka Rosio Olivija koja je ogorčena jer joj nije bilo dozvoljeno da se oprosti od velike ljubavi.

RepublikaFoto: instagram.com/rocio_g_oliva
Olivija Rosio

Iako se njihova veza završila skandalozno, 30-godišnja Rosio se na Instagramu oprostila od Maradone.

Ona je objavila dva storija sa legendarnim Argentincem, iz vremena kada su bili u srećnoj vezi, a na jednoj od fotografija stoji "Zbogom, moj Dijego."

Maradona i Rosio su se upoznali 2012. godine i nekoliko godina su bili u vezi. Tokom 2014. godine Maradona ju je zaprosio, ali do venčanja nikada nije došlo.

Gostujući na argentinskoj televiziji, u intervjuu posle saznanja o smrti Maradone ona je otkrila da je porodica Maradone ne pušta da se oprosti od svog bivšeg supruga.

RepublikaFoto: instagram.com/rocio_g_oliva

- Svi prolaze osim mene. Boli me što me ne puštaju unutra. Ovim što me nisu pustili unutra, povredili si i Dijega. Ja sam njegova poslednja supruga, to niko ne razume. Kažu mi da dođem u 6 ujutru sa svim ovim ljudima i sa širom publikom. Klaudija kaže da to nema nikakve veze, niko ne preuzima odgovornost. Sramota. Ne znam zašto to rade, ne provociram nikoga. Dijego je bio moj bivši, želim da ga pozdravim i da se oprostim. Moram da se oprostim od njega - jadala se Rosio Oliva, pa zaplakala.

 

- Želeo je da budem tamo do poslednjeg daha. Otpratiću ga bez ikakve sumnje, ali ovo ću primiti ružno. Samo mi znamo kakvu smo vezu i ljubav imali i koliko smo bili zaljubljeni. Kada je u martu počela pandemija, nisam ga više videla, ali nismo imali ništa na čekanju. Lepo smo razgovarali telefonom - ispričala je u emotivnom obraćanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading