PARTIZANOV HEROJ: Samo mislim na Partizan, nemam vremena za zabavu!

Autor:

Sport

26.11.2020

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U utakmici 1/8 finala Kupa Srbije Partizan je savladao ekipu Metalca i plasirao se u 1/4 finala nacionalnog takmičenja. Strelac za crno-bele bio je Takuma Asano u 44. minutu.

RepublikaFoto: Starsport
Takuma Asano

Fudbaler Partizana Takuma Asano odigrao je još jednu dobru utakmicu u crno-belom dresu.

- Svima je bio poznat značaj ove utakmice, jer onaj ko ne pobedi ispada. Ja nisam bio uplašen niti sam ulazio u utakmicu sa tom mišlju. Znali smo da moramo biti skoncentrisani i da ne sme da nam se desi da nam pažnja popusti, jer nas je tako protivnik kaznio u ligi. Svaku utakmicu dobro počnemo, ali ono što nam fali je da brzo postignemo gol. Na tome moramo da radimo- rekao je Asano.

Gol je proslavio tako što se kao i uvek poklonio i zahvalio, ali ovog puta je rukom i prstima pokazao broj tri i broj dva.

 

 

 

- Ovaj gol mi veoma znači jer je moj prijatelj slavio rođendan i brojevi tri i dva, predstavljaju broj njegovih godina. Žao mi je što sam imao još šansi, a nisam ih iskoristio.

Već si dugo u Srbiji i Beogradu, utisak je da si se privikao?

- Od Srbije i Beograda kao grada nisam skoro video ništa, jer je moj život ovde usmeren na Partizan i treninge, ali volim srpski narod.

Sinoć je svet obišla tužna vest da nas je napustio legendarni Dijego Armando Maradona.

- Bio sam izuzetno tužan.On je neko ko je ispisao fudbalsku istoriju i dao svim fudbalerima putokaz kroz život i karijeru. Kada se jedna stranica istorije završi, otvara se i počinje nova. Na nama je da ispišemo novu istoriju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading