Liga šampiona POČELA SA PRASKOM: Menhengladbah DEKLASIRAO Ukrajince, Olimpijakos NAMUČIO Mančester siti!

Autor:

Sport

25.11.2020

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elitno evropsko takmičenje nastavilo se u stilu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Mančester siti - FK Olimpijakos

Prvi mečevi na današnjem programu odigrani su između Borusije iz Menhengladbaha koja je uništila Šahtjor na putu ka pobedi od 4:0, odnosno Olimpijakosa i Mančester sitija, gde je tim sa Ostva na jedite jade savladao grčkog predstavnika 1:0.

Da će biti loš dan u kancelariji fudbaleri ukrajinskog sastava mogli su da zaključe već u 17. minutu, kada je Štindl opravdani penal pretvorio u pogodak.

Prednost je duplirao Niko Elvedi u 34. minutu, a pobedu je već u prvoj deonici osigurao Bril Embolo u nadoknadi vremena.

Drugo poluvreme nastavilo se kao prvo, pa je Šahtjor do kraja meča samo primio još jedan gol, od Venta u 77. minutu.

Pobeda je tako Nemce digla na prvo mesto u grupi B sa 8 poena, dok je Real na drugom, Šahtjor na trećem a Inter iz Milana na poslednjem mestu.

 

Drugi meč u ranijem terminu odigrali su Olimpijakos i Mančester siti, a tim Pepa Gvardijole nastavio je da se muči, pa je Grke savladao sa samo 1:0.

Engleski vunderkind Fil Foden nastavio je da nastupa u odličnoj formi, pa je u 36. minutu svom timu doneo sva tri boda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novopečeni reprezentativac Engleske Fil Foden bio je heroj Sitija u Atini

Stanje u grupi C posle ovog meča zatiče Siti na prvom mestu sa 12 poena, Porto na drugom sa sedam (barem dok ne odigraju svoj meč sa Marsejom), Olimpijakos na trećem sa tri boda, a Marsej poslednji sa samo jednim bodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading