TERZIĆ PROKLJUČAO ZBOG VIDIĆA: Ponudio sam mu da dođe u Zvezdu, zašto ovako NEPRIMEREN KOMENTAR?

Autor:

Sport

24.11.2020

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaler Nemanja Vidić je bez imalo respekta odgovorio na reči generalnog direktora Crvene zvezde, što je Zvezdana Terzića ostavilo u čudu.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdan Terzić

Naime, prvi čovek crveno-belih je prokomentarisao otvoreno pismo u kom je Vidić žestoko kritikovao rad Fudbalskog saveza Srbije.

Terzić je, između ostalog, rekao da mu je proslavljeni fudbaler pre godinu i po dana saopštio da ima želju da u budućnosti postane selektor Srbije.

Međutim, ovakva izjava se nimalo nije svidela Vidiću koji je oštrim rečnikom odgovorio da sa Terzićem nikada nije pričao na ovu temu i da je on poslednja osoba kojoj bi se poverio. 

Čelnik kluba sa "Marakane" nije ostao na ovakav brutalan odgovor, pa se ubrzo oglasio i detaljno objasnio kako i gde se desio njihov susret kada su popričali o Vidićevom trenerskom angažmanu.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Vidić

- Nemanju Vidića znam kao ispravnog i časnog momka, ali ovog puta ne govori istinu. Ne razumem zbog čega to radi, pogotovo na ovako uvredljiv način koji ne priliči jednom sportisti. Podsetiću ga da smo se pre godinu i po dana sreli ispred zgrade (živimo zgrada do zgrade) i razgovarali smo na temu njegovih planova. Tada sam mu rekao da Milojević planira odlazak i da razmišljamo o nekim novim trenerima kao sto su Dejan Stanković i on. Zahvalio se na ponudi i rekao mi da želi više vremena da provodi sa decom u Milanu, a da ga interesuje mesto selektora jer ne bi morao stalno da bude u Beogradu. Kada sam tog dana došao na stadion kompletan razgovor sam preneo Draganu Džajicu, Svetozaru Mijailoviću i Mitru Mrkeli što oni mogu i da potvrde- ispričao je Terzić.

Terzić smatra da ovakav komentar Vidića bespotreban.

- Danas sam izjavio da je imao grandioznu igračku karijeru i da je potreban srpskom fudbalu u skladu sa njegovim željama. I to stvarno mislim.  S obzirom da sam od Vidića stariji 15 godina, da sam mu bio predsednik u FSS, i da sam danas generalni direktor njegove i moje Crvene zvezde, smatram neprimerenim njegov današnji komentar- zaključio je terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading