KAKAV POTEZ: Gvardiola IZABRAO PREDVODNIKA NOVE GENERACIJE SITIJA, vlasnike MOLI ZA NEREALNE PARE!

Autor:

Sport

23.11.2020

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava Mančester sitija pokazala je poverenje Pepu Gvardioli novim ugovorom uprkos mešovitim rezultatima ove sezone, a on sada planira rekonstrukciju tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pep Gvardiola

Španski stručnjak stavio je paraf na ugovor do 2023. godine, pa sada smišlja ko bi mogao da bude predvodnik sledeće generacije Sitija.

Nije sporno da Šejci koji kontrolišu "građane" gotovo slepo veruju Gvardijoli kada su transferi u pitanju, a on se interesuje za reprezentativca Engleske koji u poslednje vreme nastupa u izvanrednoj formi.

Mlad je, sa Ostrva je, stilom igre neodoljivo podseća na Lea Mesija, pa ko bolji nego Džeki Griliš!

Kapiten Aston Vile trenutno je u formi života, kako u dresu "Gordog Albijona" tako i u klubu iz Birmingema, pa se njegova vrednost procenjuje na basnoslovih 100 miliona funti!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kapiten Aston Vile vredan je više od 100 milona funti!

Sa pet golova i šest asistencija u Premijer ligi trenutno nema mnogo igrača u boljoj formi, pa Gvardijola vlasnike moli da mu dovedu još jedno brzonogo krilo, pošto Sterling, Bernardo Silva, Rijad Mahrez, Feran Tores i ekipa izgleda nisu dovoljni.

Zanimljivo, Independent tvrdi da je Gvardiola o angažovanju Džeka Griliša razgovarao sa svojim najboljim igračem Kevinom de Brujneom, koji mu je dao blagoslov da krene po potpis. 

 

 

 

Griliš je inače celo leto bio povezivan s Mančester junajteom, ali je u septembru potpisao novi ugovor s Vilom kojim se obavezao na vernost do juna 2025. godine i praktično omogućio svom klubu da jednog dana inkasira astronomsku sumu novca od njegove prodaje.

Kakva legenda!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading