(FOTO) Dugo smo ga čekali- SERGEJ U ORLOVSKOM GNEZDU!

Sport

06.11.2017

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raspredala se priča o Sergeju Milinković-Saviću mesecima, da li treba da bude reprezentaciji, ili ne. Nakon odlaska tvrdoglavog Slavoljuba Muslina, koji nije želeo da pruži šansi mladom vezisti Lacija, Sergeju su se konačno otvorila vrata nacionalnog tima.

RepublikaFoto: Starsport
Najzad smo dočekali da vidimo Sergeja u opremi reprezentacije

Okupljanje reprezentativaca pred put u Kinu i Južnu Koreju, gde će igrati dve prijateljske utakmice 10. i 14. novembra, biće dobra prilika da SMS pokaže koliko može da bude vredan za igru reprezentacije. 

Njegovo prisustvo u trening centru u Staroj Pazovi privuklo je najviše pažnje foto-reportera, pored naravno konferencije na kojoj se novinarima obratio v.d. selektora Mladen Krstajić.

Sergeju očigledno lepo pristaje oprema nacionalnog tima, a nadajmo se da će on biti taj faktor koji će doneti dodatni kvalitet našoj ekipi i oplemeniti igru Srbije, kako na predstojećim prijateljskim mečevima, tako i u Rusiji sledećeg leta.

RepublikaFoto: Starsport

 

RepublikaFoto: Starsport

 

RepublikaFoto: Starsport

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading