ŽOZE U EKSTAZI: Murinjo u svom stilu prokomentarisao pobedu Totenhema nad Pepovim Sitijem!

Autor:

Sport

22.11.2020

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U derbiju devetog kola Premijer lige Totenhem je na svom terenu bio bolji od Mančester sitija 2:0 i izbio na prvo mesto.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Menadžer Totenhema Žoze Murinjo oduševljen je svojim igračima.

- Lično, više volim kada posle utakmice govore igrači jer su oni ti koji su bili fantastični – dali su sve od sebe. Oni prate strategiju fudbala i ponekad, više nego ikad, strategija igra važnu ulogu. Bili su sjajni - izjavio je menadžer Totenhema Žoze Murinjo.

- Bitno je uvek upamtiti koliko je dobar tim Siti i dati im poštovanje koje zaslužuju. Neki ljudi govore da nisu dobri kao ranije, ali to je glupost. Siti je fantastičan tim koji je izgubio od tima koji je bio strateški na visokom nivou. Siti je i dalje Siti - rekao je Portugalac.

- Hari Kejn predstavlja duh svih ostalih momaka i način na koji on radi za tim inspiriše ostale momke da čine isto. On je fantastičan igrač – zbog njega svi ostali redefinišu šta je to napadač. Tendencija je da vidimo koliko golova napadač postiže, ali on ima i asistencije - govorio je Murinjo o svom napadaču.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nahvalio ga Murinjo... Hari Kejn

Totenhem je posle četvrte uzastopne pobede na prvom mestu tabele sa dva boda više od Čelsija, a u narednom kolu u PL igraće upravo protiv „Plavaca“ kao gosti u derbiju kola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading