LUDA UTAKMICA: Radnički se ispromašivao, pa Inđija pobedila golčinom sa 30 metara!

Autor:

Sport

21.11.2020

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prvom meču subotnjeg programa 15. kola Linglong Superlige Srbije fudbaleri Inđije savladali su Radnički iz Niša na svom stadionu sa minimalnih 1:0.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Partizana i Inđije u Humskoj

Odlučujući momenat viđen je u 84. minutu kada je Aleksandar Dordević sa oko 30 metara poslao fantastičan udarac i pogodio u sam ugao gola gostiju.

Radnički je tako, posle velike pobede nad Partizanom u 12. kolu (1:0), upisao treći uzastopni neuspeh u domaćem šampionatu.

"Meraklije" su u Inđiju doputovale bez trenera Milana Đuričića, koji se oporavlja od koronavirusa. Ali, imale su jasnu nameru da napadnu i to su činile tokom 75. minuta. Ali, bez uspeha.

"Zeleni" su u poslednjih 15 minuta zaigrali odlučnije i imali dve dobre prilike preko Mihaila Neškovića i Brane Ilića. To je bio uvod u pobedonosni pogodak Đorđevića šest minuta pre kraja.

Inđijin "bonus" igrač je raspalio sa oko 30 metara po lopti i poslao je u nebranjeni dalji ugao gola Ristića. Prelep gol za tri boda Inđije, kojom je prekinuta njihova serija od tri poraza.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading