ARTETA PRETI KAZNAMA: Ko je "krtica" u Arsenalu?

Autor:

Sport

21.11.2020

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Arsenala Mikel Arteta nezadovoljan je zbog toga što su procurele informacije o sukobu Davida Luiza i Danija Sebaljosa na treningu i zbog toga preti kazanama onome koji je to uradio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mikel Arteta

Dvojac Tobdžija ušao je u klinč zbog preoštrog starta Sebaljosa. U londonskom timu su želeli da se to prikrije, ali su mediji ipak saznali za dešavanja.

- Nisam zadovoljan što je to izašlo u javnost. Saznaću ko je izvor toga, zato što se takvo ponašanje kosi sa onim što ja želim od tima. Privatnost i poverenje su neophodni. Zato će oni koji su otkrili ta dešavanja biti kažnjeni - jasan je Španac.

A kada je reč o sukobu Luiza i Sebaljosa...

- Ništa se nije desilo! To je trening i takve stvari su uobičajene. Sve je rešeno odmah. Ne postoji nikakav problem - dodaje Arteta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vinovnik incidenta na treningu... David Luiz

Arsenal u nedelju dočekuje Lids u devetom kolu Premijer lige. Posle osam rundi, klub sa Emirejtsa zauzima 11. mesto sa 12 bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading