Dejan Stanković TRLJA RUKE: Reprezentativci Nigerije POTPISALI ZA ZVEZDU!

Autor:

Sport

20.11.2020

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Marakani se radi punom parom na popunjavanju svih rupa u ekipi do januara, ali se razmišlja i o budućnosti, pa su ekipu pojačali dvojica mladih i talentovanih Afrikanaca.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde

U Zvezdi je počela pomama za talentima sa crnog kontinenta od kada se Ričard Odada solidno pokazao na pozajmici u Grafičaru, pa su sada na putu ka Ljutice Bogdana i Alfred Olatomi i David Akpan.

Ovaj dvojac rođen je 2002. godine, pa se na njih ne stavlja preveliki pritisak da se odmah nametnu, već im se predviđa ista putanja kao i Odadina, Grafičar ili juniorski sastavi.

Olatomi je ofanzivni vezista koji je već odigrao dva zvanična meča za kadete Nigerije, dok Akpan nastupa znatno defanzivnije.

Crvena zvezda je nedavno dovela još jednog igrača sa egzotične destinacije. Ugovor sa filijalom Grafičarom potpisao je ofanzivac sa Jamajke Norman Kembel. Momak rođen 1999. godine nedavno je dobio poziv za A selekciju Jamajke, tako da na treninzima Zvezde ovih dana svakako neće biti dosadno...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading