ČUKA SAMO ŠTANCUJE: Dinamo Zagreb GRIZE ZA KLINCEM SA BRDA!

Autor:

Sport

19.11.2020

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Čukarički nastavlja da proizvodi mlade nade na zavidnom nivou, pa je poslednja u nizu zapala za oko komšijama iz Hrvatske.

RepublikaFoto: fkcukaricki.com
Stefan Kovač nalazi se na meti Dinama iz Zagreba

U pitanju je Stefan Kovač.

Ovaj mladi reprezentativac BiH ponikao je u Crvenoj zvezdi, ali je tek u Čukaričkom dobio pravu priliku, pa je u njihovom timu neizostavan još od 2019. godine, pa je u poslednje dve sezone propustio samo jednu utakmicu.

Kovač nastupa u sredini veznog reda, a ako je verovati "Sportskom žurnalu", za njega se ozbiljno interesuje Dinamo iz Zagreba.

- Nisam detaljnije upućen u vezi sa interesovanjem kluba iz Zagreba. Dobio sam informaciju da sam im zanimljiv. Ima vremena i za te priče, na Čukarički sam usredsredio sve misli, kao profesionalac od malih nogu naučen sam tako - kratko je objasnio Kovač.

 

 

 

Nije sporno da Dinamo ume da "odreši kesu" kada je veliki talenat u pitanju, pa je sasvim moguće da će ovaj 21-godišnjak do sledeće sezone biti u dresu "Modrih".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading