LIGA NACIJA: Poker Belgijanaca i Engleza - Italijani overili prvo mesto protiv BiH!

Autor:

Sport

18.11.2020

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Italije je pobedom na Grbavici u Sarajevu protiv BiH (2:0), osigurala prvo mesto u Grupi 1 Lige A!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andrea Beloti

Beloti u 22. i Berardi u 68. minutu doneli su trijumf ''azurima'', a selekcija BiH je ostala na samo dva osvojena u ovoj grupi, pa će se u sledećem ciklusu takmičiti u nižem rangu, u Ligi B.

Duel Poljske i Holandije stoga nije imao većeg značaja, gosti su slavili sa 2:1 i osvojili drugo mesto u grupi. Domaći su golom Jozvijaka poveli u šestom minutu, a preokret ''Lalama'' doneli su Depaj i Vajnaldum u drugom poluvremenu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore


U Grupi 2, Belgija ubedljivo prva, Islanđani ubedljivo poslednji, bez ijednog boda. Belgijanci su u goleadi savladali Dansku sa 4:2. Već u trećem minutu je Tilemans doveo domaće u vođstvo, izjednačio je Vind u sedamnaestom i rezultatom 1:1 ušlo se u drugo poluvreme. A onda, raspucali su se dvostruki strelac Lukaku i De Brujne, a Danci su do svog drugog pogotka došli autogolom Kurtoe.

Englezi su za to vreme lako izašli na kraj sa Islanđanima. Rajs i Maunt u prvom poluvremenu su svojim golovima doneli vođstvo od 2:0, a tu prednost je u nastavku duplirao Foden sa svoja dva gola, za konačnih 4:0.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading