HOĆE LI IMATI KO DA IGRA? Srbija u još većem problemu, vezista ne igra protiv Rusa zbog potresa mozga!

Autor:

Sport

18.11.2020

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Grujić neće biti na raspolaganju selektoru Ljubišu Tumbakoviću u meču protiv Rusije, u poslednjem kolu Lige nacija.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

Nema kraja lošim vestima. Vezista Liverpula na pozajmici u Portu, prema saznanjima “Blic sporta” doživeo je potres mozga na poslednjem treningu “orlova”. 

On je poslednji na listi igrača koji večeras neće biti na raspolaganju selektoru Srbije Ljubiši Tumbakoviću, pošto su od korne oboleli Filip Đuričić, Luka Milivojević, Sergej Milinković Savić, Darko Lazović i golman Đorđe Nikolić. Aleksandar Kolarov se  vratio u Inter posle meča sa Škotima,  Dušan Tadić u Ajaks zbog povrede, kao i Aleksandar Katai u Crvenu zvezdu, a Saša Lukić nema pravo igranja na večerašnjem meču zbog parnih žutih kartona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
antibot

18.11.2020 16:09

Sve lose vesti u vezi repke su zavrsene debaklom protiv Skotske. Ovo ostalo je nebitno. U ligi nacija moze da igra bilo ko. Takmicenje je nebitno.