UCENA: Kapiten Srbije napustio reprezentaciju!

Autor:

Sport

14.11.2020

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Alekandar Kolarov zbog povrede nije igrao baraž protiv Škotske, zbog zahteva koji je poslao Inter tri sata pre početka utakmice, a isto se ponovilo i pred meč Lige nacija u Mađarskoj, pa je iskusni fudbaler i napustio skup nacionalne selekcije.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Kolarov

Zbog manje povrede je Kolarov propustio poslednji meč kluba u Bergamu, ali je dobio zeleno svetlo da otputuje u Beograd. Iz kluba su se predomislili, a kapiten reprezentacije nije želeo da ulazi u sukob sa čelnicima kluba iz Milana pa nije ni igrao.

Ovakva odluka sa Apenina primorala je Tumbakovića da se odrekne kapitena i improvizuje u meču koji je odlučivao o putniku na Evropsko prvenstvo te je upražnjenu poziciju zauzeo Gudelj.

 

 

 

Svojevrsna ucena stigla je na adresu Fudbalskog saveza Srbije i pred put u Mađarsku, pa je Kolarov, u dogovoru sa čelnicima Saveza umesto sa saigračima u Mađarsku krenuo za Italiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading