RADIKALAN POTEZ: UEFA na korak da donese ŠOKANTNU ODLUKU za EP 2021!

Autor:

Sport

14.11.2020

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

UEFA je u sve većim problemima i Evropsko prvenstvo 2021. godine moglo bi da ipak promeni svoj sistem domaćinstva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Poslednje vesti sa Ostrva tvrde da je Evropska fudbalska unija već započela pregovore da se čitav EURO održi u jednoj umesto u 12 zemalja!

Prema pisanju "Dejli mejla", UEFA je već otpočela intenzivne pregovore sa Fudbalskom asocijacijom oko preuzimanja kompletnog domaćinstva Evropskog prvenstva!

Plan UEFA da se EURO održi u 12 gradova u 12 različitih zemalja je pod sve većim pritiskom zbog pandemije koronavirusa, a Englezi sada pišu da bi Velika Britanija mogla da postane domaćin - dakle i Engleska i Škotska i Vels!

 

Oni tvrde da ako UEFA odustane od ideje da EURO bude održan u 12 gradova, da bi Englezi, Škoti i Velšani širom svoje zemlje mogli da izvedu organizaciju turnira jer već imaju odličnu infrastrukturu.

Ranije se pominjala Rusija kao domaćin nedavnog Svetskog prvenstva da bi sad mogla da preuzme organizaciju i Evropskog prvenstva, a o tome su pisali francuski mediji.

Za sada je i dalje aktuelan plan da turnir bude otvoren u Rimu, a da se igra još u Bukureštu, Bakuu, Budimpešti, Bilbau, Sankt Peterburgu, Minhenu, Dablinu, Glazgovu, Kopenhagenu, Amsterdamu i Londonu, gde bi i bila završnica na "Vembliju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading