VAN SEBE POSLE ŠKOTSKE: Pitali su Tumbakovića o OSTAVCI, selektor odgovorio kao iz TOPA!

Autor:

Sport

12.11.2020

23:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija još jednom ostala bez plasmana na šampionat Starog kontinenta.

RepublikaFoto: Starsport
Tumbaković i Katai

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković ljutito je odgovorio na konferenciji za medije na pitanje novinara da li će podneti ostavku nakon neuspeha protiv Škotske u finalu plej-ofa za odlazak na EURO, posle lošijeg izvođenja penala.

Tumbaković je upitan da li oseća odgovornost i da li razmišlja o ostavci.

- Igrači nisu uspeli da odgovore zahtevima, videćemo to posle dublje analize. Večeras se i protivnik nametnuo, imao je svoje veče. A što se ostavke tiče, samo to potencirate. Sami odgovorite na to piranje! Šta bi bilo da smo prošli, da li bi ste me isto pitali? Hoćete li vi da podnesete ostavku? - izjavio je Tumbaković.

Podsetimo, naša selekcija nije uspela da se plasira na prvenstvo Evrope ni nakon 20 godina. Tumbaković je ekipu predvodio i u kvalifikacijama za EURO, gde je Srbija završila na trećem mestu u grupi, iza Portugala i Ukrajine. Videćemo da li naredni dani donose promene, Fudbalski savez Srbije je na potezu...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading