(VIDEO TRENER MAČVE GRMI: Tako je to u Srbiji, neke stvari koje nemaju veze sa fudbalom odlučuju

Autor:

Sport

05.11.2017

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Mačve Dragan Aničić izjavio je da za njegovu i ostale ekipe u Superligi Srbije ne važe ista pravila.

 

RepublikaFoto: youtube.com/ Radio-televizija As Šabac
Aničić je bio nezadovoljan suđenjem

Mačva je poražena na svom terenu od ekipe Partizan 3:1. Domaći su posle prvih 45 minuta vodili 1:0, ali je Partizan preokrenuo rezultat u drugom poluvremenu. Igrači i navijači domaćeg tima su bili ogorčeni na sudiju Nenada Đokovića, koji je u 85. minutu dosudio penal za Partizan pri rezultatu 1:1.

 

- Ne važe ista pravila za nas i za druge, četiri ili pet puta nam se ponavlja isto. Mi nemamo isti tretman i tako teško možemo da pobedimo. Nismo uspeli da iskoristimo sve šanse, ali preznojili smo Partizan - rekao je Aničić posle utakmice.

Mačva je na ovom meču propustila nekoliko izglednih prilika.

- Rezultat apsolutno ne govori ništa. Ja sam ponosan na moje momke, ponosan na to kako su odigrali danas. Mislim da smo u većem delu, i po šansama, bili bolji zaslužili mnogo bolji rezultat, ali tako je to u Srbiji. Neke stvari koje nemaju veze sa fudbalom odlučuju i mi protiv toga jednostavno ne možemo. Ja samo mogu da ponovim da sam ponosan kako smo igrali i na način na koji su igrači izneli neke moje ideje na teren. Ja sam i igračima rekao da treba da se osećaju kao da su pobedili - rekao je Aničić.

Mačva je na 11. mestu na tabeli sa 16 bodova, a u narednom kolu gostuje Zemunu.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading