MIHA IZAZVAO ZEMLJOTRES NA BALKANU: Štimac se molio Bogu da njegova porodica ubije moju!

Autor:

Sport

12.11.2020

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Mihajlović je napisao izuzetno zanimljivu autobiografiju pod nazivom "Igra života". U njoj je pisao o mnogim stvarima, pa i o odnosu sa nekadašnjim selektorom Hrvatske Igorom Štimcem.

RepublikaFoto: Starsport
Siniša Mihajlović i Igor Štimac na meču Srbija Hrvatska na Marakani

Mihajlović je u intervju za "Korijere dela Sera" otkrio kada je shvatio da će se bivša država raspasti i detalje razgovora sa Štimcem.

- Na finalu Kupa Jugoslavije 1990. godine. Zvezda je izgubila od splitskog Hajduka. Pre meča, u tunelu koji vodi do terena, moj cimer iz omladinske selekcije Igor Štimac mi je prišao i rekao: "Molim se Bogu da će naša porodica ubiti tvoju porodicu u Borovu", mestu odakle su moji otac i majka - otkrio je srpski trener. 

Kao što je poznato Mihajlović i Štimac su dve decenije kasnije vodili borbu kao selektori Srbije i Hrvatske u kvalifikacijama za SP u Brazilu.

U Zahgrebu slavili su "kockasti", dok je u Beogradu bilo 1:1, ali pitanje je kako bi se meč završio da Džo Šimunić nije pokušao da namerno povredi Miralema Sulejmanija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading