MIHAJLOVIĆ: Jedva čekam da ponovo budem cigansko g**no, Arkan me privukao šarmom đavola!

Autor:

Sport

12.11.2020

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Autobiografija Siniše Mihajlovića pod nazivom "Igra života" puštena je u prodaju i momentalno je izazvala brojne komentare u Italiji, ali i širom Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Mnogi mediji sa "čizme" iznose različite zanimljivosti iz knjige, a posebno zanimljiv bio je sukob sa Patrikom Vijerom iz oktobra 2000. godine.

Tada su u duelu Lacija i Arsenala u Ligi šampiona Vijera i Mihajlović imali okršaj na terenu, iz kog je Srbin izvukao deblji kraj.

- Jedna stvar koju ne bih ponovio desila se tog oktobra 2000. godine. Kada sam igrao fudbal, pljuvao sam igrače i delio laktove i uvrede. To se desilo i Vijeri - piše Mihajlović i nastavlja:

- Rekao sam mu 'jeb**i crnčugo' i dobio sam suspenziju od tri utakmice. Pogrešio sam, i to puno. Ali, on je mene nazivao 'je***im ciganinom' tokom cele utakmice - istakao je Siniša i zaključio:

- Ne postoji takva stvar, kao što je rasizam prema Srbima.

Mihajlović je za "Korijere dela Sera" ispričao da ga je borba sa leukemijom promenila.

- Postao sam bolji čovek. Bolest me je ojačala i promenila. Uživam u svakom trenutku, nije tako bilo ranije. Bolest nije greška, to se dogodi, a ja nisam nikakav heroj. Ja sam bio uplašen čovek, ali me nije sramota da to kažem.

Bio je često i na meti navijačkih uvreda.

- To me je pratilo, ti nazivi kao cigansko g***o. Kada sam se razboleo osetio sam podršku svuda i to mi prija, ali ja jedva čekam da ponovo budem cigansko g***o - rekao je trener Bolonje.

Jedan deo knjige posvećen je i prijateljstvu sa bivšim vođom navijača Crvene zvezde Željkom Ražnatovićem Arkanom.

- U početku me privukao njegov šarm đavola, a kasnije smo postali veliki prijatelji. Nikada neću deliti neke stvari kakve je on delio, ali neću ni poricati prijateljstvo sa njim. I to je deo mog života - rekao je Mihajlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading