SPREMA LI SE POVRATAK U PARTIZAN? Defanzivac PROGOVORIO o vesti koja je oduševila "Grobare"!

Autor: Sportska centrala

Sport

11.11.2020

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac TSC-a Bojan Balaž prokomentarisao je navode u vezi sa njegovim povratkom u redove Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Bojan Balaž levo

Pojavila se informacija da će se defanzivac koji može da pokriva poziciju štopera i beka, vratiti u Partizan, gde je fudbalski odrastao, a on nije odbacio mogućnot povratka u redove crmo-belih.

– Nisam direktno ništa čuo u vezi toga, ali naravno kao i svakom igraču drago mi je kada čujem tako nešto, to mi je samo podstrek da nastavim da treniram i igram kao i do sada, da pomazem svom klubu najviše što mogu – rekao je Balaž za "Sportsku centralu".

Balaž je zadovoljan ulogom koju ima u timu iz Bačke Topole koji se ozbiljno nametnuo u srpskom fudbalu.

 

- Trenutno sam ovde zadovoljan svojim statusom, a i generalno celim klubom, stručnim štabom i igračima, pravimo stvarno lepo priču kako prošle sezone, tako ćemo se potruditi i ove.

Svoju želju da zaigra za Partizan nije krio, ali ističe da mu je centar razmišljanja TSC.

- Partizan je klub u kojem sam igrao četiri godine i volim ga od kad sam bio mali, ali nisam uspeo da debitujem za prvi tim. Naravno, to bih voleo da se desi, ali trenutno mi je glava samo u TSC-u, da nastavimo sa dobrim partijama i da ekipa beleži dobre rezultate, a znate kako kažu, ipak na kraju ekipa izbacuje pojedince - rekao je Balaž za "Sportsku centralu".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading