DOMINIRA I NA PISTI, ALI I NA TERENU: Mis Bugarske SUDI na utakmicama, igrači u komšiluku NA MUKAMA!

Autor: M. S.

Sport

12.11.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đulijana Butrakova na rođendan postala najlepša žena naših južnih komšija, a ujedno je i perspektivan arbitar.

RepublikaFoto: Twitter.com
Mis Bugarske 2020. godine - Đulijana Butrakova

Sudija i bivša fudbalerka Ðulijana Butrakova (22) proglašena je za mis Bugarske 2020. godine. Osim što je izabrana za najlepšu ženu naših istočnih komšija, i to na 22. rođendan, ona radi i kao sudija u nižim ligama u Bugarskoj. Lepa Bugarka je nedavno dobila priznanje za najboljeg pomoćnog sudiju regionalnog saveza Pazadžirka. Ona je priznala da joj se život promenio tokom noći.

- Nisam ovo očekivala. Prijavila sam se iz čiste znatiželje jer sam želela da se isprobam u ovoj ulozi. Hvala svima koji su me podržali i bili uz mene na ovom putu. Ne mogu da vam opišem koliko sam srećna - objasnila je Butrakova.

Iako su mnogi njeni pratioci na društvenim mrežama komentarisali da joj je jedina mana što nema velike grudi, ona je poručila da je zadovoljna izgledom.

- Blagoslovena sam divnim osobinama, odličnom guzom i prelepim licem. Bilo bi nepošteno prema ostalim devojkama da mi je bog dao još i velike grudi - kazala je Butrakova.

RepublikaFoto: facebook.com
Prelepa Đulijana na plaži

S obzirom na to da joj od ruke ide i manekenstvo i suđenje, videćemo da li će ostati na oba puta ili će na kraju morati da izabere jednu od dve opcije. Ukoliko odluči da se povuče sa terena, to će svakako veoma rastužiti navijače koji su samo zbog nje dolazili na utakmice. Inače, lepa Đulijana je diplomirala i dizajn enterijera u Norveškoj, sad je student Fakulteta nacionalne i svetske ekonomije u Sofiji, a govori tri jezika - engleski, francuski i norveški.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading