POSLE SKORO 30 GODINA: Bartez se vratio KUĆI i izazvao EUFORIJU!

Autor:

Sport

10.11.2020

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuz ponovo na mestu uspeha.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fabijan Bartez nakon primljenog gola od Danaca koji je značio eliminaciju "trikolora" sa Svetskog prvenstva 2002. godine

Fabijan Bartez, legendarni francuski čuvar mreže, vratio se u Tuluz, gde će imati funkciju savetnika trenera golmana.

On će biti veliko pojačanje za stručnji štab francuskog drugoligaša, koji je u prvih deset kola u Ligi 2 primio čak 13 golova i nalazi se na sredini tabele, daleko od željenog povratka u elitni rang tamošnjeg fudbala.

- Čista strast me je motivisala da prihvatim ulogu savetnika. Želim svoju viziju fudbala i iskustva sa najveće scene da prenesem sadašnjim golmanima Tuluza. Hvala čelnicima kluba što su baš mene odabrali za tu misiju - istakao je nekadašnji reprezentativac "trikolora".

Podsetimo, Bartez je u 50. godini života, prošao je mlađe selekcije Tuluza za čiji prvi tim je igrao do 1992. godine kada je prešao u Marsej. Sa reprezentacijom Francuske osvojio je Mundijal i Evropsko prvenstvo, dok je sa Mančester junajtedom podigao pehar u Ligi šampiona. Sada je na novom zadatku, a navijači Tuluza su srećni što se klupska legenda vratila kući u ova, za njih naročito, teška vremena...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading