SUPERLIGAŠKA BOMBA: Dupli DŽEKPOT za Partizan, Stanojević dovodi NOVOG Strahinju Pavlovića?

Autor:

Sport

10.11.2020

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali i detalji.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana Aleksandar Stanojević

Fudbalski klub Partizan planira da već na zimu angažuje novog štopera, kako bi spremno dočekao takmičarsku sezonu 2021/2022.

Prema pisanju "Mocartsporta", izbor je pao na defanzivca TSC-a Bojana Balaža, momka rođenog 2001. godine.

Balaž je ponikao u Humskoj, ali je leta 2019. godine prešao u Bačku Topolu. Dobra stvar za crno-bele je što su timovi postigli dogovor po kome on besplatno može ponovo da obuče crno-beli dres, s tim što bi četi trenera Zoltana Saba pripalo 50% od njegovog narednog transfera. Trener Partizana Aleksandar Stanojević bi sa Balažom dugoročno rešio pitanje "bonus igrača", jer bi talentovani centralni bek naredne dve sezone mogao da "pokriva" to mesto.

RepublikaFoto: Starsport
Želja Partizana Bojan Balaž (TSC) intrveniše ispred Pantovića (Voždovac)

Još jedna zanimljivost vezana za njega je i činjenica da je bio kapiten bivšem asu Partizana Strahinji Pavloviću u mlađim kategorijama, pa se čelnici "parnog valjka" nadaju da bi Balaž mogao da ima sličan razvojni put. Podsetimo, vicešampion Srbije je prodajom Kalabe profitirao čak deset miliona evra, uz potencijalne bonuse koje bi mogao da dostigne u Monaku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading