CRNO VEČE MILANA: Ibra promašio PENAL, VAR im PONIŠTIO dva gola i NEZAPAMĆENA DRAMA u završnici!

Autor:

Sport

08.11.2020

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je baš uzbudljivo na "San Siru".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Promašaj Zlatana Ibrahimovića sa penala protiv Verone

Fudbaleri Milana remizirali su sa Veronom 2:2 (1:2) u 7. kolu Serije A na "San Siru".

Ovo je bila definitivno najslabija utakmica "rosonera" u prvenstvu u tekućoj sezoni, a mora se priznati da nisu imali ni sreće. Dva gola su im poništena nakon što je glavni arbitar konsultovao VAR tehnologiju, a ni Zlatan Ibrahimović nije imao svoje veče, mada je na kraju doneo bod domaćima.

Verona je već nakon 20 minuta igre imala velikih 2:0. Barak je šokirao velikana u 6. minutu, a posle autogola Kalabrije u 19. činilo se da je Milan na putu da izgubi prvi ovosezonski meč na "čizmi".

Ipak, u 27. minutu, Manjano je dao autogol, pa su "žuti" sa minimalnom prednošću otišli na veliki odmor. U drugom poluvremenu viđena je prava opsada gola Verone. Zlatan Ibrahimović je očajno izveo penal u 65. minutu, poslavši loptu daleko preko gola na tribine kultnog stadiona u "gradu mode". U 90. minutu, Šveđanin je zatresao mrežu, ali je tom prilikom i igrao rukom, pa je pogodak poništen, a u trećem minutu sudijske nadoknade, posle njegovog šuta glavom "rosoneri" ipak poravnavaju rezultat na 2:2.

Iako je susret produžen šest minuta, Milanezi nisu imali snage za preokret, pa je gost izvukao vredan bod sa teškog gostovanja. Četa Stefana Piolija se nalazi u evidentnom padu forme, s obzirom da ih je Lil u četvrtak u grupnoj fazi Lige Evrope deklasirao sa 3:0, pa nema dileme da će im reprezentativna pauza koja sledi dobro doći.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading