UZNEMIRUJUĆE SCENE NA UTAKMICI: Sudija skupljao ZUBE fudbalera po terenu!

Autor:

Sport

09.11.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Romulo Otero ostao bez navlaka, čija je cena 1.000 evra po komadu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Detalj sa meča

Poprilično neverovatna dešavanja i krvnički faulovi na terenima u Brazilu! Utakmica između Atletika i Korintijansa (1:1) završena je podelom bodova, a jedan čudan detalj bacio je senku na meč dva tima.

Naime, glavni sudija duela po terenu je skupljao zubne navlake jednog fudbalera gostujuće ekipe! Vezista Korintijansa Romulo Otero (27) dobio je udarac nogom u glavu, tačnije u vilicu, i posle tog faula ostao bez pomenutih navlaka, čija je najmanja cena 1.000 evra. Reprezentativac Venecuele ležao je na travi, a arbitar Žan-Pjer Gonsalves Lima pokupio je navlake i odneo ih delegatu kao dokaz da start uopšte nije bio naivan.

Ovo nije prvi put da viđamo uznemirujuće scene sa fudbalskih terena u Brazilu, a jedna od njih dogodila se 19. oktobra, zanimljivo, na još jednom susretu Korintijansa, a protivnik je bio Flamengo. Derbi je završen trijumfom crveno-crnih od 5:1, ali je prvotimac pobedničkog tima doživeo bizarnu povredu.

Iskusni defanzivac Paulo Enrike (27) tada je dobio udarac u testise u jednom duelu, a tom prilikom ga je krampon kopačke posekao po testisima. Svet je obišla slika uplakanog štopera kojem je posekotina bila takva da je krv probila donji veš i šorts.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading