KRSTAJIĆ: Hvala Kokezi i Bunjevčeviću

Autor:

Sport

05.11.2017

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentaciju Srbije u ponedeljak očekuje prvo okupljanje posle oktobarskih kvalifikacionih mečeva, ostvarenog plasmana na Svetsko prvenstvo, ali i smene Slavoljuba Muslina.

RepublikaFoto: instagram.com/fudbalskisavezsrbije
Mladen Krstajić

Vršilac dužnosti selektora Mladen Krstajić predvodiće naš tim u mečevima protiv Kine 10. novembra i protiv Južne Koreje četiri dana kasnije.

- Pre svega hteo bih da se zahvalim Fudbalskom savezu Srbije na čelu sa predsednikom Slavišom Kokezom i sportskim direktorom Goranom Bunjevčevićem na ukazanoj šansi. Oni su me pozvali da budem deo stručnog štaba i u maju prošle godine, a evo i sada su imali ključnu ulogu u tome da trenutno budem na ovom mestu. Proveo sam više od godinu dana u radu sa ovim momcima koji su odlični igrači i ljudi. Imali smo dobru saradnju za koju verujem da može da bude još bolja - rekao je na početku razgovora za sajt FS Srbije Mladen Krstajić.

Šta može da se očekuje od reprezentacije u naredna dva meča?

- Kao i uvek, idemo na to da ostvarimo pozitivan rezultat. Momci će sigurno biti umorni kako od igranja u klubovima, tako i od napornog puta koji je pred nama. Moramo se pre svega potruditi da atmosfera bude na vrhunskom nivou i da igrači budu što odmorniji za svaki meč. Nema mnogo vremena za pripremu, a protivnici kao što su Kina i naročito Južna Koreja zaslužuju veliki respekt.

RepublikaFoto: fss.rs
Mladen Krstajić

Ko će biti vaš saradnici na ovoj turneji?

- U stručnom štabu će kao prvi saradnik biti Slobodan Pavković. Kondicioni trener ostaje Marko Stojanović, a kao jedan od pomoćnika biće tu i v.d. selektora kadeta Milan Obradović koji je deo sistema u FS Srbije, verujem da će se jednostavno i brzo uklopiti. Trener golmana je Nemanja Jovšić. Goran Đorović je sa mladom selekcijom pred kojom su utakmice protiv Austrije i Jermenije. Što se tiče ostalih, sve ostaje kao što je bilo i do sada.

I na kraju, u četvrtak je bilo lepo veče za srpski fudbal?

- Za dobrobit srpskog fudbala radujem se uspesima Crvene zvezde i Partizana. Plasman u naredni krug bio bi zaista veliki uspeh – rekao je v.d. selektora reprezentacije Srbije, Mladen Krstajić.

Reprezentacija Srbije odlazi na azijsku turneju u utorak, 7. novembra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading