POKRENUTA ISTRUGA: Da li Laciju preti izbacivanje iz lige?

Autor:

Sport

08.11.2020

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki problemi nadvili su se nad Lacijom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaler Lacio

Kako prenose italijanski mediji, vlasti su pokrenule istragu povodom zaraze trojice fudbalera Lacija: Čira Imobilea, Lukasa Leive i Tomasa Strakoše.

Njihovi testovi su bili negativni kada su odrađeni unutar kluba, a kada ih je UEFA testirala bili su pozitivni.

Istraga je sprovedena u trenin centru Lacija, ali i u laboratoriji u Avelinu koja je zadužena za obavljanje testova. Problem je nastao u petak, kada je Lacio iz Avelina dobio informacije da su igrači negativni, a iz Rima su stigli skroz drugačiji rezultati.

Biomedik Rim je momentalno obavestio italijanske vlasti da igrači moraju da odu u samoizolaciju i trojica fudbalera sklonjena su iz prostorija kluba pre početka treninga, iako su dobili "zeleno svetlo" da igraju protiv Juventusa u nedelju.

Kako dalje prenose italijanski mediji, nadležni organi sprovode dalju istragu u laboratoriji u Avelinu kako bi skupili dovoljno dokaza i dokumentacije povodom čitavog slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading