OSAM GODINA MU JE SPAVAO SA ŽENOM: Brat Rajana Gigsa SE OGLASIO posle novog skandala legendarnog fudbalera - žao mi ga je!

Autor:

Sport

07.11.2020

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaler Mančester junajteda Rajan Gigs je ponovo na "stubu srama"! On je uhapšen zbog sumnje da je pretukao sadašnju devojku, a svi se odmah setili skandala koji mu je obeležio život.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rajan Gigs

Gigs je proveo noć iza rešetaka, pušten je uz kauciju, ali neće voditi selekciju Velsa. Mediji su se podsetili brojnih seks-afera Rajana, a sada se oglasio i njegov brat Rodri Gigs. S njegovom sada bivšmo suprugom Natašom Rajan je održavao tajnu vezu tokom punih osam godina.

Mlađi od braće Gigs pričao je za San o karakteru svog brata.

- Svi mi imamo slabosti, a Rajanova je da mora da ima seks svaki put kada izađe. On je seksulani zavisnik i manijak. Imao je fenomenalnu fudbalsku karijeru, na kojoj je sada velika mrlja. Ali, za to može da krivi samo svoju švaleraciju, ja nemam veze s tim. Ja sam uvek bio veran- rekao je Rodri Gigs.

Upitan da li je i dalje ljut na svog brata, dao je iskreni i jako bolni odgovor: "Ne, žao mi ga je".

 

Rajan i Nataša su se upoznali 2003. u jednom noćnom klubu u Mančesteru i odmah su spavali zajedno, dok je igračeva žena Stejsi bila trudna. Posle dva meseca je počela da se zabavlja sa Rodrijem i kasnije se udala za njega. Vezu sa bratom nikada nije prekidala, a posle je rekla čak i da je abortirala fudbalerovo dete.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gigs u dresu Junajteda

Sve je izbilo na videlo 2011. i šokiralo svet fudbala, jer se verovalo da je "Gigsi" dobar i miran porodični čovek. Istina je bila sasvim drugačija i potresla je čak i celu porodicu. Njihov otac Dani Vilson se odrekao starijeg sina i ovaj od tada za njega ne postoji.

Posle toga su isplivale i druge afere, a Rajan se nikada nije izvinio Rodriju. Njih dvojica od tada ne razgovaraju.

- Rajan je dobar fudbaler, ali je nula kao čovek. Nataša mi je bila sve, a on mi je bio najbliža osoba na svetu- govorio je Rodri Gigs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading