BL: Lajpcig rutinski do liderske pozicije, petarda Union Berlina - Kostiću "mrvice" u remiju Ajntrahta!

Autor:

Sport

07.11.2020

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lajpcig je kod kuće rutinski savladao Frajburg sa 3:0, dok je ubedljivu pobedu ostvario je Union Berlin protiv Arminije Bilefeld 5:0, okviru 7. kola Bundeslige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lajpcig - Frajburg

U terminu od 15:30 odigrano je pet utakmica 7. kola Bundeslige

Lajpcig se novom pobedom popeo na vrh tabele. Prednost je doneo Konate u 26. minutu. Marsel Sabicer je u 70. minutu duplirao prednost. Pogodio je iz penala i rešio meč.

Union Berlin nije imao milosti. Već u prvih 13 minuta videlo se da je domaćin nadmoćniji. Endo je u 3. minutu doneo prednost, koju je u 13. duplirao Andrih. Kada je Beker pogodio u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena, bilo je jasno da će Union upisati sva tri boda. Maks Kruse se u 52. minutu sa penala pobrinuo za "poker", a konačnih 5:0 postavlja Tešer u nadoknadi vremena.

Herta je rutinski savladala Augzburg u gostima  0:3. Mateus Kunja je sa penala doneo prednost u 44. minutu. Prednost je duplirao Lukebakio u 52. minutu. Treći gol u 85. minutu delo je Pjonteka.

 

Štutgart i Ajntraht podelili su bodove 2:2. Domaćin je ispustio veliku prednost. Golovima Gonsalesa iz penala u 17. i Kastra u 37. minutu došli su do velikih 2:0. Ajntraht se vratio golovima Silve u 61. i Ejbrahama u 75. minutu. Filip Kostić igrao je od 87. minuta.

Isti rezultat bio je i u duelu Majnca i Šalkea 2:2.

Majnc je poveo golom Grosinskog iz penala u 6. minutu.

Poravnao je Ut golom iz slobodnog udarca u 36. minutu, a Majnc je posle novog penala došao do 2:1 u završnici prvog poluvremena. Bod Šalkeu doneo je Žuste autogolom u 82. minutu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading