NE MOŽE DA OPROSTI BARSELONI: Nisu imali mu*a da priznaju grešku!

Autor:

Sport

07.11.2020

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Barselone Dani Alveš uputio je teške reči ka klubu u kojem je proveo najlepše godine svoje karijere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dani Alveš

Alveš je 2016. godine posle osam sezona otišao sa "Nou Kampa" i prešao u Juventus, ali je već nakon godinu dana ponudio da se vrati u Barsu.

- Ponudio sam se Barsi da se vratim. Otišao sam u Juventus samo da bih im dokazao da sam i dalje na visokom nivou. Bio sam im potreban, ali oni jednostavno nisu imali mu*a da priznaju da su pogrešili kada su me pustili da odem - kazao je jasno i glasno Alveš.

Kako kaže nisu u Barsi ispali korektni prema njemu.

- Da su se prema meni ponašali onako kako sam zaslužio, ja bih i dalje bio njihov igrač danas. Obožavam taj klub - iskren je najtrofejniji fudbaler u istoriji fudbala sa ukupno 43 trofeja.

- Barsin stil igre se danas menja. Klub je malo izgubio identitet i mora da prođe kroz težak proces da bi ga povratio. Mislim da je Barselona previše obraćala pažnju na poslovni aspekat, prodavanje i kupovanje igrača i u tom procesu je ostala bez svojih obeležja. To im je veliki problem - poručio je Alveš, sada fudbaler Sao Paola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading