UDARNA VEST: Inter se žestoko SUKOBIO sa savezom zbog POVREDE!

Autor:

Sport

06.11.2020

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potres na "čizmi".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje fudbalera Intera Lukakua sa Vidalom i Martinezom

Fudbalski klub Inter žali se na ponašanje Fudbalskog saveza Belgije i selektora Roberta Martineza koji je odlučio da pozove povređenog napadača Romelua Lukakua.

Bivši centarfor Mančester junajteda ima problem sa prednjom ložom zbog čega je propustio susrete sa Parmom i Real Madridom, a nalazi se pod znakom pitanja i za predstojeći okršaj sa Atalantom.

- Nalazimo se u situaciji sa kojom ćemo se suočiti rigidno, jer moramo da odgovorimo na veliki broj poziva. Moramo da koristimo zdrav razum. Vidim neraspoloženje među mnogim direktorima vrhunskih evropskih klubova - izjavio je Bepe Marota, sportski direktor "neroazura".

Sa druge strane, selektor "crvenih đavola" Martinez je optimističan pred okupljanje Belgijanaca.

- Razgovarao sam sa njim i čelnicima Intera posle povrede protiv Šahtjora. Samouvereni smo. Medicinsko osoblje je optimistično, uradićemo neophodne testove u ponedeljak i doneti odluku - rekao je španski stručnjak.

Videćemo kako će se cela situacija razrešiti, ali nema dileme da reprezentativni fudbal stvara dodatne nevolje u jeku pandemije koronavirusa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading