MURINJO UZBURKAO STRASTI: Zbog Matića više ne navijam za Srbiju!

Autor:

Sport

06.11.2020

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler i as Mančester junajteda Nemanja Matić se oprostio od reprezentativnog dresa, a Srbija je izgubila specijalnog navijača, Žoze Murinja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Srpska reprezentacija igra odlujučujući meč za plasman na Evropsko prvenstvo 12. novembra protiv selekcije Škotske u Beogradu, ali pošto Nemanja Matić više nije među "orlovima" Žoze Murinjo će biti na strani tima svog nekadašnjeg pomoćnika Stiva Klarka.

Srbin i Portugalac su sa velikim uspehom sarađivali u Junajtedu, a rastali su se krajem 2018. godine, da bi kasnije Portugalac preuzeo Totenhem, a Matić morao d se izbori "za mesto pod suncem" u timu Ole Gunara Solskjera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Matić

Naime, iskusni stručnjak je dobio pitanje da prokomentariše okršaj Škota i Srba u baražu za Evropsko prvenstvo, a onda je otkrio zašto više ne nvija za Srbiju.

- Matić nije više u nacionalnom timu Srbije, pa je moja emocionalna povezanost sa njima nestala. U Škotskoj je Stiv, Mektomini. Stiv je bio odan saradnik, njegova karijera je otišla u drugom smeru, sada je selektor škotske reprezentacije, moja povezanost sa njima je velika - rekao je Murinjo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading