Borac posle preokreta savladao Javor

Autor:

Sport

04.11.2017

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na "Gradskom stadionu" u Čačku, pred 500 gledalaca Borac je savladao Javor 2:1, u okviru 16.kola Superlige Srbije.

RepublikaFoto: boracfk.com
Fudbaleri Borca

Gostujući tim došao je do prednosti u 39. minutu. Prazninu u odbrani Borca koristi Ivanovski koji zaobilazi Bajića i iskosa sa desne strane donosi radost Ivanjičanima, 0:1.

U 45.minutu domaćin dolazi do izjednačenja. Knežević centrira sa desne strane, a Filipović u stilu Engleskih napadača glavom prosto zakucava loptu u mrežu za izjednačenje, 1:1.

Na isteku trećeg minuta nadoknade vremena Marković centrira sa desne strane, Lima Kruz je najviši u skoku, cilja suprotni ugao za preokret, 2:1.

RepublikaFoto: boracfk.com
Fudbaleri Borca i Javora

Trener Javora Vlado Jagodić posle meča je izjavio,

- Stigli smo u Čačak sa dosta ambicija. Mogli smo da povedemo na samom početku, ali smo propustili dve prilike. Stižemo do prednosti, ali je olako ispuštamo za svega nekoliko minuta. Borac je nakon toga kontrolisao igru i ne preostaje mi ništa drugo nego da Čačanima čestitam na pobedi.

Zadovoljstvo posle utakmice nije krio trener Borca Igor Spasić. 

- Čestitam mojim igračima jer znam pod kolikim pritiskom su igrali. Nismo se predavali kada je rival poveo. Pokazali smo veliku psihološku stabilnost i za razliku od nekih prethodnih mečeva smo nagrađeni pobedom. Ova pobeda mnogo znači, jer smo sada i rezultatski pokazali da je ovo sasvim drugi Borac u odnosu na početak sezone. Pauza nam dolazi u pravom trenutku i nema razloga da ne budemo optimistični pred nastavak sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading