TEST LAŽNO POZITIVAN: Tadić otputovao u Dansku - čeka novo testiranje!

Autor:

Sport

03.11.2020

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Dušan Tadić otputovao je sa ekipom Ajaksa u Dansku posle informacije da je zaražen koronavirusom.

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Tadić

Holandski mediji preneli su da je Tadić pozitivan na koronavirus.

Poznati "Telegraf" preneo je da je korona buknula i u Ajaksu i da je 11 prvotimaca zaraženo.

Ajaks zbog privatnosti nikada ne daje informacije o ovakvim situacijama, pa se pretpostavilo da igrači koji nisu na spisku za meč sa Mitjilandom imaju koronavirus.

Iako je prvobitno Erik Ten Hag saopštio spisak od samo 17 igrača za Mitjiland, na kom nije bilo Dušana Tadića, kapiten će ipak otputovati sa ekipom u Dansku.

 

Tadić i njegova dva saigrača (Onana i Gravenberč) ponovo će uraditi test na koronavirus u utorak i ako test bude negativan, Ten Hag će moći da ih registruje za meč protiv Mitjilanda.

Srpski reprezentativac se oglasio posle informacije da je pozitivan i rekao kako je već prelažao koronavirus, te da ima antitela, što znači da je test najverovatnije lažno pozitivan.

Ako Tadić bude imao negativan test za meč sa Dancima, to znači da će biti spreman i za utakmicu Srbije i Škotske 12. novembra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading